D2: met 1 punt terug uit Ell

Afgelopen Zaterdag stond BACH SV DS1 als tegenstander van DS2 op het programma.

We wisten dat het een pittige wedstrijd ging worden door het snellere spel van Bach en het lage plafond in het zaaltje in Bach.

De eerste set was vooral wennen, het plafond werd te vaak geraakt en de aanval kwam door een minder goede paas niet tot stand. De set eindigde met 25-13.

De tweede set waren we meer gewend, het liep geleidelijk op tot een stand van 23-23, waarna Bach op voorsprong kwam tot 24-23. Met een verkeerde dubbele wissel aan de kant van Bach wisten ze de set binnen te slepen. Nadat Rianne op een duidelijke en vooral rustige manier probeerde uit te leggen dat de wissel niet klopte wist de scheidsrechter geen raad. Na te hebben aangegeven het punt opnieuw te spelen (na veel twijfelen) wisten de spelers en coach van Bach toch de scheidsrechter weer om te praten.. het punt werd niet opnieuw gespeeld en eindigde met 25-23.

De derde set wisten we door goede concentratie, een pass uit het net en een goed blok de voorsprong te pakken waardoor we de set binnen konden slepen met 24-26.

De vierde en helaas ook laatste set is verloren met een stand van 25-18 door een minder goede pass aan onze kant en een hoge service en aanvalskracht aan de kant van Bach.

Helaas met 3-1 verloren maar met positieve mindeset op naar volgende week!.

Bach zien we terug op 13 januari in Horn(19.00), waar ze het thuisvoordeel kunnen vergeten en we punten gaan proberen terug te pakken.

Met een punt op zak vanuit Ell, en in totaal 6 punten(uit twee wedstrijden) in de competitie bereiden we ons voor op de wedstrijd van a.s. zaterdag om 19.00 tegen Furos DS1.

Recente berichten
Archief