Activiteiten

Toernooien    Jeugdkamp    Oud papier    Contact

Helaas zal het altijd gezellige Klaverblad HHC Toernooi dit jaar helaas niet door kunnen gaan. De aangescherpte Corona maatregelen waarbij vergunning plichtige evenementen tot 1 september geen doorgang mogen hebben ons hiertoe doen besluiten. Natuurlijk betreuren we dit maar gezondheid staat voorop en wij gaan in ieder geval weer volop aan de slag om voor 2021 weer een top toernooi te organiseren. Tot volgende jaar!

Toernooien

Info    Categorieën    Route    Reglement    Inschrijven

Info

Volleybalvereniging Hornerhof/HHC organiseert ieder jaar, een tweedaags volleybalfestijn voor teams uit de regio, de rest van Nederland, Duitsland en België. Zo komen al vele teams jaar-in-jaar-uit naar sportpark “de Molenhoek” in Heythuysen voor een weekendje spel en plezier, maar ook nieuwe teams zien wij natuurlijk heel erg graag komen!

In 2019 zal het toernooi plaatsvinden in een weekend van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni, starttijd 9:30 (aanmelden vanaf 9:00).

Kampeerders kunnen vrijdags vanaf 14:00 op het terrein.

Het toernooi staat bekend om zijn relaxte sfeer en straalt door de aanwezigheid van tal van kampeertentjes rondom de velden nog de sfeer van een ‘ouderwets’ volleybaltoernooi uit.  Van prestatie tot zwaar recreatief (dus echt ongeoefend) kan men zich inschrijven, dus voor iedereen die graag actief bezig is op zijn- of haar niveau, is er wel een plekje.

Zoals ook al blijkt uit bovenstaande bieden we dus ook de gelegenheid om te blijven slapen, wanneer je met je team 1 of 2 dagen meedoet aan het toernooi. ’s Morgens is er bij de tent dan ook een heerlijk ontbijt te verkrijgen.

Naast het sportieve (volleybal) gedeelte wordt  er ook aan entertainment gedacht in de vorm van 2 schitterende feestavonden in een volledig ingerichte feesttent. Op deze feesten verwelkomen we ook gasten die niet direct meedoen aan het volleybaltoernooi, dus het is een mooi samenzijn van vrienden, kennissen, collega’s uit de buurt of van iets verder weg én een meute volleyballers.  Met een dikke glimlach denken we dan ook terug aan de gezelligheid bij de voorgaande edities!

Op het toernooi zelf zijn er overdag koude en warme hapjes te verkrijgen en serveren wij heerlijk gekoelde dranken. Zo smullen vele gasten al jaren van de heerlijke gerechten die ter plekke op o.a. de bakplaat bereid worden. Om van te watertanden! Dit allemaal tegen consumptieprijzen, die we gelukkig nog op een normaal niveau kunnen houden.

 Klinkt leuk en gezellig , hè? Dat is ook de insteek die wij zelf hebben, want een dagje/weekend sportief bezig zijn met collega’s, familie, vrienden, buurtgenoten en/of bekenden is eigenlijk gewoon heerlijk. En volleybal is bij uitstek een sport die dat mogelijk maakt.

Inschrijven is tot enkele dagen voor het toernooi nog gewoon mogelijk!

 

 

Reglement

Voor het toernooi reglement ga naar Klaverblad HHC Toernooi reglement

Categorie Volleybal

 

Prestatie / Zeer Geoefend
Spelen jullie nu nog competitie of hebben jullie kort geleden nog competitie gespeeld, houden jullie van een wedstrijd met “power”, zijn jullie winnaars, doen jullie vaker mee aan toernooien, dan is deze categorie de juiste keuze.

 

Recreatief Hoog / Geoefend
Spelen jullie vaker met elkaar op meerdere toernooien, houden jullie van een uitdaging, trainen of spelen sommigen van jullie nu nog volleybal of hebben jullie in het verleden volleybal gespeeld op een redelijk niveau, dan is deze categorie uitermate geschikt voor jullie team. Maximaal 2 competitiespelers.

 

Recreatief laag / Niet geoefend
Zijn jullie meer een gelegenheidsteam, spelen jullie af en toe op een toernooi, jullie trainen niet en jullie hebben in het verleden geen volleybal gespeeld, dan is deze categorie uitermate geschikt voor jullie team.

Inschrijven

Het inschrijfgeld is 35 euro per deelname dag en 60 euro voor de twee dagen. Het aanmelden gaat heel eenvoudig via het inschrijfformulier, waar alle gewenste gegevens ingevuld en verstuurd kunnen worden. U zal vervolgens een bericht vanuit de organisatie ontvangen met de bevestiging van de aanmelding. 

 

Het inschrijfgeld kan via de bank overgemaakt worden op NL92RABO0123423333 t.n.v. HHC en onder vermelding van de naam van het team.

LET OP:

  • Contant betalen is dus niet  mogelijk; er kan alleen van tevoren overgemaakt worden.

  • Eventuele kampeerpolsbandjes en meubilair sets worden pas bij aankomst op locatie overhandigd.

  • Op het terrein is een pinautomaat aanwezig.

 

Route & Adresgegevens

 

Sportpark “de Molenhoek”
Arevenlaan 1 , 6093 GM
Heythuysen

Vanuit Duitsland/Roermond:

BAB 51- N68 – N280 – A280 – Afslag Haelen – N273 richting Haelen – Afslag Heythuysen – N279 – Afslag Leveroy/Noorderbaan – afslag Links ingang sportpark/toernooi.

 

Vanuit Nijmegen/Venlo:

A73 – N273 richting Haelen/Heythuysen/Thorn – Afslag Heythuysen – N279 – Afslag Leveroy/Noorderbaan – afslag Links ingang sportpark/toernooi.

Vanuit Eindhoven – Weert:

A2/E25 – Afslag Roermond – N280 – Afslag Haelen - N273 richting Haelen – Afslag Heythuysen – N279 – Afslag Leveroy/Noorderbaan – afslag Links ingang sportpark/toernooi.

 

Vanuit België:

N278 - N273 richting Haelen – Afslag Heythuysen – N279 – Afslag Leveroy/Noorderbaan – afslag Links ingang sportpark/toernooi.

 

 

 

Jeugdkamp

Helaas zal het altijd gezellige kamp dit jaar helaas niet door kunnen gaan. De aangescherpte Corona maatregelen hebben ons hiertoe doen besluiten. Natuurlijk betreuren we dit maar gezondheid staat voorop en wij gaan in ieder geval weer volop aan de slag om voor 2021 weer een gezellig kamp te organiseren.Tot volgende jaar!

Hallo jongens en meisjes, leden van HORNERHOF/HHC,

 

 

Aan het einde van het volleybalseizoen wordt weer een superleuk jeugdkamp georganiseerd voor alle enthousiaste en sportieve jeugdleden van onze vereniging. De voorbereidingen zijn in volle gang en het beloofd weer een super gezellig weekend te worden met spellen, volleyballen en andere leuke activiteiten. 

Klik op het icoontje hieronder om het kampboek van dit jaar te openen!

 

 

Wanneer:

Het jeugdkamp vindt plaats op 17, 18 en 19 mei 2019. Aan de leden van cmv niveau 3 en 4 wordt ook de mogelijkheid geboden om alleen op de zaterdag te komen in plaats van het gehele weekend.

Waar:

Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe-leuke-mooie locatie, namelijk ‘De Kalei’ (net over de grens in België, 35 minuten rijden vanuit Horn).

Vervoer: 

Van iedereen wordt verwacht om zelf vervoer te regelen van en naar de kamplocatie.

We starten vrijdag om 19.00 uur en sluiten het kamp af op zondag om 14.00 uur.

Kosten:

Hele weekend  €32,50

Alleen zaterdag €15,00 (optioneel voor CMV niveau 3 en 4) 

 

Heb jij ook al zo veel zin gekregen in het jeugdkamp? Geef je dan snel op, want vol = vol!

 

Opgeven kan tot uiterlijk 10 maart!

 

1) Ga naar Inschrijving en meld je aan (indien link niet werkt via www.vchhc.nl)

2) Maak de kosten over naar rekeningnummerNL92RABO0123423333 t.a.v. Volleybalvereniging HHC onder vermelding van ‘Deelname Jeugdkamp Voor en achternaam’

Let op: de opgave is pas definitief wanneer ook het geld ontvangen is!

Mochten er nog vragen zijn betreffende het jeugdkamp, neem dan contact op met Lieke Heijnen 0683254058 of Bart Schroën 0611503732. 

Voor vragen over de aanmelding kunt u terecht bij Paulien Reuling 0621588275.

 

 

Volg ook onze facebook pagina ‘HHC Jeugdkamp 2019’.

 

Groetjes, de kampleiding

Voor de algemene voorwaarden klik hier: algemene voorwaarden

Groetjes,

Het jeugdkamp team

Oud papier

Voor alle senioren teams van de heren afdeling wordt een levering verwacht omtrent het oud-papier.
Via de onderstaande button is het oud-papier schema te downloaden:

 

 

 

 

Tips voor het ophalen van oud-papier:

Hou het weerbericht in de gaten...

...weer of geen weer. Oud-papier gaat door!

Contact

Zoekt u contact maar weet u niet bij wie u moet zijn binnen de vereniging?

 

Mail ons dan uw vraag naar info

Het secretariaat zorgt ervoor dat uw mail naar de juiste persoon wordt doorgestuurd en u antwoord krijgt.

Wijzigingen persoonlijke gegevens

Indien er wijzigingen zijn in uw persoonlijke gegevens zoals adres, mail, telefoonnummer of bankrekeningnummer i.v.m. automatische incasso kunt u dit doorgeven via ledenadministratie@vchhc.nl

Publicaties

Voor het plaatsen van wedstrijdverslagen, foto's of publicaties kunt de informatie sturen naar publicatie@vchhc.nl

Bestuur

Zoekt u contact met een van de bestuursleden, klik dan op Contact Bestuur, hier vindt u de telefoonnummers en e-mail adressen van de bestuursleden.

Aanmelden

Voor meer informatie over het aanmelden als lid of een proefles ga naar aanmelden