Filter
Please reload

25 May 2020

Beste allemaal,

Het is eindelijke zover, ook de volwassenen mogen de beachvelden weer op. Op de donderdag en vrijdagavond kan er gereserveerd worden van 20:00 tot 21:30, op de maandag en dinsdag is er voor 13-18 jarigen nog een veld vrij van 20:00 tot 21:30. Het is alle...

10 May 2020

Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het indelen van de groepen. Een hele klus met 91 aanmeldingen maar het is gelukt! 

In de bijlage het overzicht

10 May 2020

Afgelopen week zijn we volop bezig geweest met het Coronaproof maken van de locatie, het volgens de richtlijnen van het RIVM en de gemeente maken van trainingen en het samenstellen van de trainingsgroepen. 

Want dat onze jeugd weer graag een balletje wil slaan blijkt we...

8 May 2020

Afgelopen jaar werden wij als bestuur door HHC lid Rafke van Dijck-Engelen benaderd of wij via haar als ING medewerker een aanvraag zouden willen indienen voor een donatie van het ING Nederland Fonds. In goed overleg hebben we een aanvraag gedaan en onze aanvraag is to...

1 May 2020

Beste leden,

Ook dit jaar is de commissie technische zaken weer volop in de weer geweest met het samenstellen van de teams. We snappen dat jullie benieuwd zijn dus kijk maar snel in de bijlage!

1 May 2020

Beste leden,

Ook dit jaar is de commissie technische zaken weer volop in de weer geweest met het samenstellen van de teams. We snappen dat jullie benieuwd zijn dus kijk maar snel in de bijlage!

29 Apr 2020

 
Wij hopen dat jullie allemaal gezond zijn en een goede manier weten te vinden om je aan te passen aan de huidige beperkingen: we doen dat met elkaar en voor elkaar!

In verband met de Corona maatregelen zijn al onze groepsactiviteiten tot en met de zomervakantie afgela...

16 Apr 2020

Vanaf komend seizoen zal Kees Bosch de nieuwe trainer/coach worden van Hornerhof HHC Heren 1.

We wensen Kees en de heren een succesvol en sportief seizoen toe!

Hierbij als bijlage het schema voor fluiten en tellen bij de senioren, jeugd en CMV-wedstrijden van de tweede helft.

Fluit- en telschema overzicht

De eerste seizoenshelft zit er alweer bijna op en dus is het tijd voor het legendarische halfjaarsfeest! 🥂 Bereid je weer voor op een heerlijke feestavond en kom in je tofste outfit! Thema; Camping Kitsch 🙅🏼‍♀️🧚🏽‍♀️ #lifeiskitsch

Ook dit seizoen zijn er een aantal datums dat we als club oud-papier moeten ophalen. In het schema kunnen jullie per team de juiste datums nog eens terugvinden.

Klik hier om naar de pagina te gaan waar het schema te vinden is.

Per team worden er op een ophaaldag minimaal...