DWF

Vanaf seizoen 2017-2018 stapt de Nevobo met de volledige zaalcompetitie volledig over op DWF via de versie ‘Resultaat invoeren’, waar geen WiFi voor nodig is. Hoewel het DWF-gebruik heel eenvoudig is, heeft de Nevobo een paar hulpmiddelen ontwikkeld om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Digitale stappenflyer
Op de digitale stappenflyer is voor iedere gebruiker, stap voor stap, kort toegelicht wat er van hem of haar wordt verwacht voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd.

Digitale stappenflyer (PDF)

 

Handleiding
De DWF handleiding “Resultaat Invoeren” beschrijft wat uitgebreider wie wat moet doen om optimaal van het systeem gebruik te maken.

Handleiding DWF (PDF)

Veel gestelde vragen
De meest gestelde vragen + bijbehorende antwoorden zijn in onderstaand document gebundeld.

 

Meest gestelde vragen (PDF)

Vereenvoudigd telformulier voor 3e divisie en hoger
Voor teams die uitkomen in de 3e divisie of hoger geldt nog wel de verplichting om, bij gebruik “Resultaat Invoeren”, de stand ook bij te houden op een (vereenvoudigd) wedstrijdformulier. Dit hoeft niet meer te worden opgestuurd, maar dient tot het einde van het seizoen wel bewaard te worden.

 

​Aan de slag!
Als je aan de slag wilt met het DWF ga je naar dwf.volleybal.nl. Maak je eigen Nevobo account aan en log in! Bekijk je eigen wedstrijden en teams. Je kunt ook via de Nevobo app inloggen om bij jouw DWF formulier te komen. De Nevobo app kun je downloaden in de appstore: 'Volleybal.nl - Mijn Competitie'.

 

DWF bij HHC
Vanaf seizoen 2017/2018 zal tijdens thuiswedstrijden één laptop klaarstaan in de glazen ruimte van de sporthalbeheerder. Voorafgaand aan thuiswedstrijden kunnen aanvoerders van thuis- en uitspelende teams hier hun instellingen aanpassen en na afloop van de wedstrijd de uitslag invullen. Het staat leden uiteraard vrij om in plaats de laptop gebruik te maken van de Nevobo app via hun smartphone.

Overige documenten
DWF gebruik bij de soorten competities en toernooien (PDF)
Hulpmiddel voor bijhouden setstanden, straffen, gespeelde spelers (PDF)

 

Nuttige links

Startpagina DWF
Demoversie DWF
Infopagina DWF Nevobo

Vragen?

Stuur een mailtje aan dwf@vchhc.nl