Recent
Update Beach Sport / Corona

 

Beste beachvolleyballers,

 

Gelukkig mogen we van de overheid weer van start voor de cmv/jeugd. Onze commissie heeft heel hard gewerkt om onze locatie en trainingen zo in te richten zodat ze aan de richtlijnen van RIVM en gemeente Leudal voldoen.

 

Na onze oproep wie er interesse zou hebben om te komen trainen zijn we overladen met aanmeldingen. Maar liefst 91!! Hier zijn we natuurlijk blij mee en we zijn aan de slag gegaan met de trainingsgroepen. Deze kun je vinden in de nieuwsberichten.

Hou voor verdere info de nieuwsberichten in de gaten. Heb je toch nog vragen mail dan naar

infobeach@vchhc.nl

Als we ons samen aan de regels houden kunnen we weer gaan genieten van onze volleybalsport.

We wensen jullie weer heel veel sportplezier toe.  Samen staan we sterk!

 

Commissie Beach Sports Leudal

Locatie Beach Sports Leudal

Beegderweg 14

6085 AN Horn

Nederland

Nieuws
Please reload

Algemeen

In 2015 zijn de voormalig tennisvelden In Horn omgebouwd tot Beachvelden. Na 2 jaar vrij beachen te hebben aangeboden is in 2017 definitief besloten om de afdeling Beach Sports Leudal op te richten. Vanaf seizoen 2017 zijn we ook trainingen gaan aanbieden en worden de voorzieningen van de Beach velden continu verbeterd.   

 

We willen graag beachvolleybal aanbieden in de periode tussen einde seizoen zaalvolleybal en en het begin van het nieuwe seizoen.

 

Naast het volleyballen is er ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Jaarlijks worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

 

We zien jullie graag terug op de Beachvelden.

Adres
Contactgegevens
Volg ons op