Informatie

 INFO CATEGORIEEN AANMELDPROCEDURE ROUTE REGLEMENT | CONTACT | INSCHRIJVEN

Volleybalvereniging Hornerhof/HHC organiseert ieder jaar, een tweedaags volleybalfestijn voor teams uit de regio, de rest van Nederland, Duitsland en België. Zo komen al vele teams jaar-in-jaar-uit naar sportpark “de Molenhoek” in Heythuysen voor een weekendje spel en plezier, maar ook nieuwe teams zien wij natuurlijk heel erg graag komen!

In 2018 zal het toernooi plaatsvinden in een weekend van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni, starttijd 9:30 (aanmelden vanaf 9:00).

Kampeerders kunnen vrijdags vanaf 14:00 op het terrein.

Het toernooi staat bekend om zijn relaxte sfeer en straalt door de aanwezigheid van tal van kampeertentjes rondom de velden nog de sfeer van een ‘ouderwets’ volleybaltoernooi uit.  Van prestatie tot zwaar recreatief (dus echt ongeoefend) kan men zich inschrijven, dus voor iedereen die graag actief bezig is op zijn- of haar niveau, is er wel een plekje.

Zoals ook al blijkt uit bovenstaande bieden we dus ook de gelegenheid om te blijven slapen, wanneer je met je team 1 of 2 dagen meedoet aan het toernooi. ’s Morgens is er bij de tent dan ook een heerlijk ontbijt te verkrijgen.

Naast het sportieve (volleybal) gedeelte wordt  er ook aan entertainment gedacht in de vorm van 2 schitterende feestavonden in een volledig ingerichte feesttent. Op deze feesten verwelkomen we ook gasten die niet direct meedoen aan het volleybaltoernooi, dus het is een mooi samenzijn van vrienden, kennissen, collega’s uit de buurt of van iets verder weg én een meute volleyballers.  Met een dikke glimlach denken we dan ook terug aan de gezelligheid bij de voorgaande edities!

Op het toernooi zelf zijn er overdag koude en warme hapjes te verkrijgen en serveren wij heerlijk gekoelde dranken. Zo smullen vele gasten al jaren van de heerlijke gerechten die ter plekke op o.a. de bakplaat bereid worden. Om van te watertanden! Dit allemaal tegen consumptieprijzen, die we gelukkig nog op een normaal niveau kunnen houden.

 Klinkt leuk en gezellig , hè? Dat is ook de insteek die wij zelf hebben, want een dagje/weekend sportief bezig zijn met collega’s, familie, vrienden, buurtgenoten en/of bekenden is eigenlijk gewoon heerlijk. En volleybal is bij uitstek een sport die dat mogelijk maakt.

Inschrijven is tot enkele dagen voor het toernooi nog gewoon mogelijk!

 Hornerhof / HHC Toernooicommissie


 

BELANGRIJKE INFO T.A.V. DE TENTFEESTEN:

 

Ten aanzien van de feesten op vrijdag- en zaterdagavond hebben wij als organisatie ook te maken met de vernieuwde regelgeving omtrent toegestaan alcoholgebruik vanaf 18 jaar en ouder. Als toernooiorganisatie dienen we ons hier aan te conformeren, vandaar dat we de volgende zaken alvast aangeven:

  • De feesten blijven gewoon toegankelijk voor externe bezoekers (dus ook niet-toernooideelnemers), waarbij wel een minimale leeftijd van 16 jaar geldt. (Dit was voorgaande edities ook al zo)
  • Middels armbandjes wordt onderscheid gemaakt wie geen alcohol mag en wie wel. Aan mensen onder de 18 jaar wordt dus geen alcohol verstrekt. Zie voor meer info ook de website van NIX18:

(wijzigingen voorbehouden)

  INFO CATEGORIEEN AANMELDPROCEDURE ROUTE REGLEMENT | CONTACT | INSCHRIJVEN

 ALGEMEEN | CATEGORIEEN | AANMELDPROCEDURE | ROUTE | REGLEMENT | CONTACT | INSCHRIJVEN