Materialen

De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor de uitgifte en inname van de kleding aan het begin en het einde van het seizoen. Tevens is de materiaalcommissie het aanspreekpunt voor de leden omtrent alle materiaalaangelegenheden. Heb je een vraag voor de materiaalcommissie? Stuur een mailtje naar De materiaalcommissie wordt gevormd door:

Monique Huntjens – Dames / Meisjes / CMV
Maikel Naus – Heren / Jongens

Kledingbeleid

Bij vragen over het kledingbeleid, stuur een mailtje naar .
Het kledingbeleid van HHC vind je hieronder.

<Hier komt een link naar het Kledingbeleid van VC HHC>

Bruikleenovereenkomst

Kledingleverancier

De kleding van HHC wordt geleverd door POSNO SPORT/SPORT 2000 uit Roermond. Via onderstaande link kun je de collectie van HHC bekijken en trainings- en/of wedstrijdkleding bestellen. Als kleding met sponsoring besteld dient te worden, s.v.p. eerst contact opnemen met de materiaalcommissie. Kleding van de HHC collectie kan tevens op locatie gepast en/of opgehaald worden. Zie www.desportzaak.nl voor meer informatie.

Webshop HHC

Wedstrijdkleding

Het wedstrijdshirt is eigendom van de vereniging en wordt (kosteloos) aan de teams ter beschikking gesteld.De wedstrijdbroek is eigendom van het lid. De door de club voorgeschreven wedstrijdbroek dient door het betreffende lid zelf aangeschaft te worden. De kosten worden door het desbetreffende lid zelf gedragen. Tijdens de wedstrijd is de keuze voor een wedstrijdbroek niet vrijblijvend. Er dient gespeeld te worden met de voorgeschreven wedstrijdbroek (geen logo en geen nummer). Een wedstrijdbroek kan via de webshop van HHC besteld worden of via een van de onderstaande links:

Wedstrijdbroek Heren/Jongens

Wedstrijdbroek Dames/Meisjes