Lidmaatschap

PROEFLES

Wil je graag gaan volleyballen maar je bent nog niet helemaal zeker, neem dan een aantal proeflessen, klik op secretariaat en meld je aan. We zullen zorgen dat je een aantal trainingen met een team kunt meespelen.

AANMELDEN

Via bijgevoegde link kunt u het aanmeldingsformulier downloaden. Dit formulier kunt u ingevuld inleveren op het adres vermeld op het formulier of via het mail adres welke op het formulier vermeld staat. Voor aanmaak spelerskaart hebben we een pasfoto nodig. Deze kunt bijvoegen bij het aanmeldingsformulier of mailen naar ledenadministratie.

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden (Pdf)

AFMELDEN / GEWIJZIGDE GEGEVENS

Indien u zich wilt afmelden als lid of u persoonlijke gegevens wijzigen, kunt u een bericht sturen naar ledenadministratie.

TEAMINDELINGEN

Het tot stand komen van teamindelingen is beschreven in teamindelingen

KLEDING

Het wedstrijdshirt word door de club ter beschikking gesteld. De wedstrijdbroek is voor eigen kosten. Om uniformiteiet te creëren willen we graag dat de spelers dezelfde broeken dragen, deze zijn te verkrijgen bij de club. Klik hier om een wedstrijdbroek te bestellen.

CONTRIBUTIEGELDEN

Door te klikken op de onderstaande link, vind u informatie over de contributiegelden.

Klik hier voor meer informatie over de contributie (Pdf)

HUISHOUDELIJK REGELEMENT

Aan een lidmaatschap zijn ook enkele huishoudelijke regels gebonden, deze hebben we in de Algemene Ledenvergadering vastgesteld en gebundeld in een document. Door op de onderstaande link te klikken krijgt u een inzage in ons huishoudelijk reglement!

Klik hier om het huishoudelijk reglement te openen (PDF)